Om boken

Nu finns boken "TVÅ ÅR I ATLANTEN - en syskon seglats" av Nisse och Stina Tidner tillgänglig!
Den är en nyutgåva av den tidigare boken från år 1993. I boken berättas om seglatsen med Vegan Galatea Turbo som vår son Nisse och yngsta dotter Stina genomförde 1987 – 1989 och deras erfarenheter. Nisse hann färdigställa materialet till boken från resebrev hem och loggboksutdrag innan han omkom i seglingsolyckan med Galatea Turbo utanför Baltikum i juli 1992. Vi, hans efterlevande föräldrar och systrar, gjorde 1992-93 färdigt den första upplagan av boken och försåg den med karta och några bilder tagna under seglatsen.

I den nya upplagan av boken i format A5 har jag tillfogat en efterskrift samt lagt till några fler bilder. Nedan finns en länk till bonusmatrial som vi lagt upp, bl a en digital version av den film som togs vid hemkomsten till Näsbyviken. Filmen ses bäst med VLC media player som är en fri och öppen multimediaspelare.

Bonusmaterialet innehåller även välkomstvisorna vi sjöng för Nisse och Stina och visor som sjöngs under middagen i Näsbyvikens klubbhus. Ytterligare material kan komma att läggas upp senare. För att komma åt bonusmaterialet, som inte är öppet för allmänheten, måste man logga in på sidan. Inloggningsuppgifter finns i boken.

Priset för boken är nedsatt till 100 kr exkl moms, moms utgår med 6%. Skall boken skickas tillkommer extra för frakt och porto. Alla priser är angivna i svenska kronor SEK.

Täby 2019-12-16
Gunnar Tidner
+46 70 215 45 18

Recention av boken

Hur beställa boken

VLC media player

Bonusmaterial (Kräver inloggning, uppgifter står i boken)